ASRO
ASFOCH
Pagina principala
Documente
Autorizare ASFOCH
Cosari autorizati
Maestri semineisti
Stiri
Cosuri profesionale
Contact

ProHornar.ro
Mesajul Presedintelul ESCHFOE pentru cosarii ASFOCH

Președintele Federației Europene a Maeștrilor Coșari ESCHFOE – Hans Günter Bayerstedt, la sfârșitul primei vizite a delegației ASFOCH România la sediul ESCHFOE din Germania, a transmis un scurt mesaj coșarilor români:

“Astăzi am căzut de acord împreună cu colegii de la ASFOCH asupra intenției noastre de a demonstra atât pieței Europene cât și colegilor maeștri coșari din Federația Europeană, importanța serviciilor voastre de calitate și importanța răspândirii acestor servicii (n.r. în România).

În al doilea rând, în ceea ce privește situația politică din România, vom încerca să venim cu noi influențe legislative, și prin aceasta să ne asigurăm că meseria de coșar în România beneficiază de toate cunoştinţele şi deprinderile, sculele şi dispozitivele corespunzătoare şi de pregătirea profesională, care în România se face la un nivel comparabil cu al nostru.

În plus, vrem să ne asigurăm că piaţa română construită după modelul european asigură o funcționare după aceleași principii ca ale noastre, astfel încât concurența neloială să nu aibă loc.

Le doresc colegior români toate cele bune și mult noroc în continuare pentru viitorul asociației!”